Çünkü doğru yapıldığında işe yarıyor. Bu işi bilenlerin hedef alanda tek bir sitesi yok. 5 tane site açıyor. 1 tanesine normal bir şekilde uğraşıyor. Geri kalan 4 tanesine hit, spam ne varsa basıyor. Emin ol o 4 tanesi ilk sayfaya geliyor. Şimdi "kısa vadede işe yarayabilir ama uzun vadede yaramaz" denilebilir. Kısa vadede kazanıyor zaten kazanacağını. 5 tane sinden 1 tanesi normal demiştik. Bu normal sitesi zaten ne kısa vadede ne de uzun vadede gelmiyor.
Bir paravan site açın ve kendiniz deneyip sonuçları görmelisiniz.

Hit botunu "Önermiyorum" diyenler olduğu halde zarar verdiği halde neden kullanıyorsunuz diye sormuşsunuz. Güzel bir konu açtığınız için biraz içimi dökeceğim;
Bir konuda "önermiyorum" diyen çoksa demekki o işe yarıyor. Zaten şu "önermiyorum" lafına çok sinir olurum. Herkes kendini karar verici sanıyor.
"Denedin mi? Hangi Şartlarda denedin de 'önermiyorum' diyebiliyorsun" diye sormak lazım bunlara ama tartışma olmasın diye sormuyoruz.

"Önermiyorum" yerine "dene kardeşim deneyimlerini bizimle paylaş" denmeli. İnsanın önünü hemen kesiyorlar. Bırak adam denesin. Belki senden farklı bir şey yapacak. Belki sen denememişsin sadece kendini önemli sanıyorsundur.

Örneğin burada millete "index hizmeti önermiyorum" diyen adam 1 ay sonra benden index hizmeti almak istedi. Bu yüzden her "önermiyorum" diyene inanmayın. Bilin ki kendisi de kullanıyordur.

Tekrar edeyim güzel bir konu. Güzel bir soru sormuşsunuz. Bende konunuz sayesinde birkaç şey eklemek istedim. Kusura bakmayın.