Harika bir proje gibi görünüyor, İçi dolu altyapısı olan bir sistem yapmışsınız tebrik ederim.
Eleştirilerim olacak nacizane;
1- Sistem beta aşamasında olup ücretli olunca kullanıcı gözüyle düşününce NEDEN ??? yani sizi neden tercih edeyim ?
2- Tüm sistem yapısı sizde tamamdır, Hosting masrafım yok süper ama bunu hangi şirket neden kabul etsin verilerini size neden versin ?
Ayrıca hosting tarafındaki size yükünü neye göre belirliyorsunuz ?
3- Web sitenizde yapay zekalnın aktif kullandığı emojileri kaldırın çok belli oluyor saçma duruyor projeye göre
Çok teşekkür ederim sorularınıza da yanıt vermek isterim.
1- 14 Gün ücretsiz denememiz mevcut kayıt olduktan sonra firmaadi.heysengo.com olarak firma adınızla size özel bir alan açılıyor bu da tüm yönetim panelini kullanmanız ve denemeniz için güzel bir olanak sağlıyor. Burada tek bir persona için değil ajans ve müşteri bazlı kullanım da söz konusu yani tekil kullanıcılar da kullanım yapaibliyor.
2- Heysengo OS bir web tasarım alanında iş alan ajans ya da web tasarım alanın da yeni hizmet vermek isteyen biri için maliyet ve süre tasarrufu sağlıyor.
Maliyet performansı : 1 Özel web tasarım geliştirme için yanında çalıştırdığı asgari ücretli çalışana istinaden 10 kata kadar tasarruf sağlayabiliyor.
Zaman tasarrufu : Sıfırdan bir web site geliştirme aşamasında Heysengo hazır modül tema ve ai uyumlu yapısı sayesinde yapılması gerekenleri minimuma düşürürken en iyi sonuca ulaşmasını sağlıyor aynı zamanda teknik bilgisi olmasa da heysengo hazır tema ve modüllerini de kullanabiliyor. en basit haliyle bu şekilde anlatabilirim sanırım

3- Marka kimliği için henüz bir çalışma yapılmadı işletim sistemi ve genel hatlar belirlendi ancak çok katmanlı bir proje ve geliştiren tek kişi şu an benim bu yüzden bu alanlara yoğunlaşmak istemedim. En yakın zamanda düzelticem.