2007 - 2010 arası aktif üst düzey rütbeliydim. Görüyorum ki her başarılı işin ardında olduğu gibi burada da üye olamadığı için ya da ayak uyduramadığı için sallayan laf edenler olmuş. Ha R10'un bugünkü haline bile sallayanlar mevcut. Bu sallayanlar her daim mevcut olacak.
Ne olduğuna gelecek olursak;
2000'lerin başında başlayan bu akım bir neslin bir jenerasyonun ekolüydü, hobisiydi, gençliğiydi...
2011 2012'lere kadar aktif devam etmiş sonrasında yasalarla 2015'e kadar son kırıntılarını yaşamış ve sonrasında gelişen teknolojiler, gelişen dünya, yaygınlaşan yasalar o dönem bu işlere gönül veren gençlerin büyümesi, çoluk çocuğa aileye karışması, iş güç sahibi olması sonraki nesillere aktarılmayan ama o dönemi yaşayanlar için efsanelerle dolu günler olarak geride kaldı.
Domain alıp index atma yalanı CW düşmanı 1 platform ve yöneticileri tarafından uydurulmuş asparagas bir söylenti olarak (çamur at izi kalsın) hesabıyla bugüne kadar gelmiştir.
CW yaptığı açıklamada kendi misyonunu tamamlamış olduğunu söylese de forumda eski ruhun kalmaması, o ruhu yaşatan gençlik enerjisinin yeni nesilde olmaması, yasalar vb derken işi zirvede bırakmak oldukça mantıklı bir karardı.
Ki sadece CW olarak değil o dönem o underground aleminin her biri ayrı güzellikti.
Gruplar, nickler, icraatler...
Sadece işin içinde olanların birbirini bildiği...
RAP müzikte öyleydi o dönem sadece dinleyenler bilirdi isimleri mahlasları...
Her iki kitlenin çok benzer özelliği olduğu gibi ortak kesişim kümesi insanı da çok fazlaydı.
Şimdi ki gençler ise...
Çizgi film karakteri isimlere sahip çetelerde birbirilerinin canına kıyıyor.. Yeni nesile son 1 seneye kadar itimatım çok yüksekti ama yapılan yaptıkları korkunç.