Arkadaşlar merhaba, yaşadığım enteresan bir sorun var bilen tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim. Ev sahibim dava açtı, tahliye belgesine güya ben imza atmışım 3 yıl sonra şartsız şurtsuz çıkarım diye. Oysa girerken de böyle bir kağıda imza atmadım neden atayım? Emlakçı bana böyle bir şeyden bahsetmedi kaldı ki sözleşme dışında bir yere imza attığımı bile hatırlamıyorum. Emlakçı ve ev sahibi aynı sitede oturuyor komşular, bende aynı sitenin başka bloğundayım. Bu emlakçı kaç yıldır beni tehdit ediyor yok şöyle yapmazsan böyle yapmazsan bu zam olmazsa ev sahibin sana dava açar seni çıkarır ben bırakmıyorum diye. Yüz defa yazdım beni nasıl çıkaracak kirayı mı geciktirdim kanuna aykırı az mı verdim kirayı ne yaptımda çıkaracak hiç bir şekilde cevap vermedi sadece her yıl kira zamanlarında sözleşme yenilenmeden 1-2 ay önceden başlar bana whatsaptan yazmaya ses atmaya yok gel burada elden ver kirayı yok fazla ver bende dedim ki kanunda ki artış oranı neyse ona göre vereceğim bu da fazla istedi kaldı ki ilk senemde fazladan zamlandırdı zaten kanunun üstünde, sesim çıkmadı fakat 2 yıl da kabul etmedim bunu. Şubat ayında sözleşmem yenileniyor 2 ay önce falan dava açtılar işte kabul etmeyince, bir baktım ben güya imza atmışım evden 3 yıl sonra şartsız şurtsuz çıkarım diye o kadar belli ki kendileri hazırlamış. Ve mahkemede bilirkişi dedi ki bu imzayı kiracı atmış inanılır gibi değil, Allahtan savcılığa şikayet etmiştim savcılığın bilirkişisi bu imzayı emlakçı atmıştır diye rapor verdi mahkemeye verdik. Mahkemede adli tıp kurumuna gönderdi gelin görün ki tekrar imzam alındı, eski imzalarım benzemiyormuş ama mahkemeye giden yeni imzalarım boş kağıta çok sayıda imza attırdılar bana adliyede güya onlar benziyormuş. Bana aitmiş rapor da eksik. Yani inanılır gibi değil şu an ben haksız çıktım, avukatım düzgün cevap vermiyor farklı şehirden gidip geliyor itiraz edeceğini söyledi, itiraz süreci de 2 yıl sürüyormuş 2 yıl zaten çıkmazmışım ama 3 aylık kirayı peşin vermem gerekiyormuş icra için ve ben mahkemede haksız çıkıyorum atmadığım imzayla beni bu durumu düşürüyorlar. Aranızda bana yol gösterecek biri var mı? Cimere mi yazayım, başka bir avukatla dava mı açayım ne yapayım yani bu insanlar bu şekilde kaç kişiyi çıkarmışlar spor salonunda kardeşime anlatmış başka bir kiracının oğlu onlarıda zorbalıyormuş böyle zorla çıkarmaya calısıyormus aynı emlakcı.