Demo tanıtım videosu aşağıdadır.
Merhaba R10 Ailesi, kendi geliştirdiğim WhatsApp Barkodlu API Scriptini tanıtıyorum.
Scriptimizin paneline sınırsız whatsapp hesapları ekleyip yönetebilirsiniz. Detaylar en aşağıdaki videoda.

Kısaca nasıl çalışır.
Kullanıcılarınız WhatsApp mobilden barkodu okutarak scripti aynı whatsapp gibi kullanabilirler.
Kullanıcılarınız sohbette aynı WhatsAppta olduğu gibi birebir herkesle konuşabilirler.
Kullanıcılar binlerce kişiye toplu zamanlanmış mesajlar gönderebilirler.

FİYAT VE SATIN ALMA
Bu sistemi tamamen kendi emeğimle tasarladım ve tek seferlik bir ücret belirledim.
FİYAT: SADECE 2500 TL (Tek Seferlik Ödeme)
  • Açık Kaynak Kod (Şifreleme Yok)
  • Ömür Boyu Kullanım
  • Domain Lisans Sınırı Yok
Satın almak için r10 üzerinden veya buraya tıklayarak bana WhatsApp üzerinden mesaj atabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini WhatsApp üzerinden yöneten işletmeler, e-ticaret siteleri veya kendi müşterilerine WhatsApp SaaS hizmeti sunmak isteyenler için sıfırdan geliştirdiğim Gelişmiş WhatsApp CRM Scriptimizi açık kaynak olarak satışa sunuyoruz.
Aylık yüksek abonelik ücretleri ödemenize gerek yok! Scripti kendi sunucunuza kurun, WaSender API hesaplarınızı bağlayın ve ömür boyu kullanın.

Sistem Nasıl Çalışır?
Script, WaSender API altyapısıyla tam uyumlu çalışır. Sisteme dilediğiniz kadar WhatsApp hesabı (API key) bağlayabilirsiniz. Gelen mesajlar anında panele düşer; yönetici veya kullanıcılarınız bu mesajları dilediği personeline atayabilir. Personel sadece kendisine atanan müşteriyle yazışır.

⭐ Öne Çıkan Başlıca Özellikler
Gelişmiş Ekip ve Sohbet Atama Sistemi
  • Ana yönetici tüm sohbetleri görür.
  • Gelen mesajlar alt ekiplere (personellere) atanabilir.
  • Personel sadece kendisine atanan müşterileri görür ve onlarla yazışır. Başka müşterinin mesajını okuyamaz, yazamaz.
WhatsApp Web Tarzı Canlı Sohbet
  • Sayfayı yenilemeden anlık mesajlaşma.
  • Karşı tarafın mesajı okuduğunu anlık görme (Tek tık, Çift tık, Mavi tık).
  • Resim, Video, Ses Kaydı, Belge ve Çıkartma (Sticker) gönderme/alma.
  • Mesajlara Emoji ile tepki (Reaction) verme ve anket (Poll) oluşturma.
Akıllı Rehber ve Eşitleme
  • Cihazdaki rehberi profil fotoğrafları ile birlikte sisteme tek tıkla çekme.
  • Gelen yeni numaraları otomatik olarak rehbere kaydetme.
  • Manuel kişi ekleme ve özel notlar düşme.
Otomatik Mesajlar ve Kampanyalar
  • Müşterilerinize özel otomatik mesajlar ve zamanlanmış kampanyalar oluşturabilme özelliği.
Çoklu Müşteri (SaaS) Altyapısı
  • Sisteme birden fazla ana firma kayıt olabilir.
  • Her firma kendi WhatsApp numarasını bağlar ve kendi alt personellerini oluşturarak sistemi birbirinden tamamen izole şekilde kullanabilir.
Kimler İçin Uygun?
  • WhatsApp üzerinden satış yapan veya destek veren işletmeler.
  • Birden fazla müşteri temsilcisi olan e-ticaret siteleri.
  • Müşterilerine "WhatsApp CRM" altyapısı satmak/kiralamak isteyen ajanslar ve yazılımcılar.
Fiyatlandırma ve Lisans
  • Lisans Türü: Açık Kaynak (Open Source) - Şifreli dosya yoktur, dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.
  • Fiyat: Tek Seferlik 2.500 TL (Ömür boyu kullanım)
  • Kurulum: Oldukça basittir. Satın alım sonrası kurulum için dilerseniz ücretsiz destek sağlanır.
TEKNİK DETAYLAR
  • Dil: PHP (PDO kullanılmıştır, güvenli yapı).
  • Veritabanı: MySQL.
  • Kurulum: Çok basittir. db.php dosyasını düzenleyip SQL dosyasını içeri aktarmanız yeterlidir.
  • Gereksinim: https://wasenderapi.com istediğiniz kadar üyelik açıp her üyelikler için aldığınız paketleri sisteme tanımlayabilirsiniz. Cronjob destekleyen paylaşımlı hostingsler ve sunucular. Hemen hemen her panelde çalışır.
Demo Tanıtım videosu

wp panel tanıtım videosu