Arama motorları tarafından indexlenmesini istemediğiniz sayfaları noindex olarak işaretleyin,
Ben web ile uğraşan bir insanın noindex olarak işaretleyeceği bir yapıyı düşünmüyorum. İçerik üretiyorsunuz ancak noindex ile taglandırıyorsunuz sebep?
Sizin dusunceniz cok yanlis. Siz cok index olunca mutlu oluyorsunuz ama gercek oyle degil. Ornegin İletisim sayfaniz indexlenince ne kazanacaksiniz ama o sayfa da olmaz. Her icerigi indexletmek mantikli degil.
Arkadasin pagination mantigi da dogru ozellikle wordpresste bir cok icerik bu yuzden tekrarlayan icerige giriyor. Yoast Seoda alt sayfalara noindex koyma vardi mesela. Mantikliydi ama kaldirdilar.
wordpress icin soylemek gerekirse anasayfa ve post haricinde noindex kullanmak en dogrusu. Nis bir kategoriniz yoksa; el yapimi hali dokuma gibi kategorileri dd indexletmeyin. Adam gitmis spor diye kategori acmis bunu indexletiyor. Ne gerek var ki?
Naçizane yorumunuz için teşekkür ederim. Ben çok index olunca mutlu olan tayfadan değilim.iletişim sayfam tabi ki index alsın ki herkes neyin ne olduğunu görsün

Herhangi kurumsal bir web sayfasına girin iletişim bölümüne noindex mi atmıştır? aratabilirsinizde turkcell vodafone ne bileyim gib muhakkak iletişim adresleri vardır. Şimdi bu firmalar noindex ile iletişim bilgilerini mi gizlesin?

arkadaşın sayfalama mantığında karşı çıktığım noktayı söyledim zaten

yoast seo falan filan kullanmayan düz mantıkla cevap verirseniz sevinirim. iletişim sayfasına noindex atmak mı bu yazıdaki temel kural?
zaten aslında olması gereken ne kadar index aldığın değil ne kadar kaliteli içerik index aldı aslında konunun özeti bu.