Merhabalar 3-4 tane nişimiz var basit o niş ile video üretebilecek otomasyona ihtiyacımız var
Seri abone kasabileceğimiz içeriklerde olabilir
Niş Odaklı, Tam Otomatik Video Üretim Otomasyonu Mimoza Bilişim Güvencesiyle
Merhabalar,
3-4 farklı niş özelinde, seri abone kasmanızı sağlayacak ve içerik üretim sürecini %100 otonom hale getirecek profesyonel çözümümüz aşağıdadır. Türkiye'nin Google 1. sıra yapay zeka otomasyon ajansı
Mimoza Bilişim olarak, projelerinizi sadece bir video üretim süreci değil, bir büyüme stratejisi olarak ele alıyoruz.
Sistem Özellikleri ve Avantajları:
- Trend Analizi: Belirlediğiniz nişlerde en çok izlenen konuların AI ile anlık tespiti.
- Kusursuz Senaryo: GPT-4o altyapısı ile izleyiciyi ilk 3 saniyede yakalayan metinler.
- Premium Seslendirme: ElevenLabs teknolojisi ile insan sesinden ayırt edilemeyen doğal tonlamalar.
- Otomatik Kurgu & Render: Stok videolar, dinamik altyazılar ve nişe uygun müziklerin otomatik birleşimi.
- Platform Uyumu: YouTube Shorts, Instagram Reels ve TikTok için optimize edilmiş dikey format.
Maliyet ve Paket Seçenekleri:
1. Seçenek: Yazılım & Sistem Kurulumu (Video Üretim Maliyetleri Hariç)
Sistemin tüm altyapısını sizin sunucunuza veya bilgisayarınıza kuruyoruz. Kendi API anahtarlarınızla (OpenAI, ElevenLabs vb.) sınırsız üretim yapabilirsiniz.
- Kurulum Bedeli: 25.000 TL (Tek Seferlik Ödeme)
- Kapsam: Anahtar teslim yazılım, niş konfigürasyonları ve 1 ay teknik destek.
2. Seçenek: Full Operasyonel Hizmet (Video Üretimi Dahil)
Hiçbir teknik detayla, API limitiyle veya render süreciyle uğraşmazsınız. Videolar hazır halde size teslim edilir.
- Aylık 30 Video Paketi (Günde 1): 7.500 TL
- Aylık 90 Video Paketi (Günde 3): 17.500 TL
- Kapsam: Tüm API (Ses, Metin), sunucu ve stok görsel maliyetleri Mimoza Bilişim'e aittir.
Neden Mimoza Bilişim?
Yapay zeka otomasyonu konusunda Türkiye'nin lider ajansı olarak, sadece "video üreten bir kod" değil; algoritma dostu, abone kazandıran ve izlenme odaklı bir ekosistem kuruyoruz.
Detaylı bilgi, örnek çalışmalar ve niş analizi için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.
Web: mimozabilisim.com Telefon & WhatsApp: +90 530 571 40 67 Mimoza Bilişim - Türkiye'nin Yapay Zeka Otomasyon Merkezi