ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım test hocam.Test sonrası arama motorlarında sıralama alıyor mu sıralamada kalabiliyor mu bu yazılarla deneyeceğim.Buna göre eklenti oluşturacağım.Çoğu webmaster google ai ile mi yazılmış yoksa insan mı yazmış bakmıyor diyor ama ben ne kadar ai ile otomatik blog yazısı oluşturduysam hit alamadım.Sıralamada her zaman en sonlarda başladı.
Hocam belirli başlı promptlar ile birlikte ChatGpt ile ben sıralama alıp ilk 10'a hitsiz sitede girdim.
Siteniz optimize olması,
Başlıklarınızı uygun kullanılması,
Sitenizin seo tarafında tam uyumlu olması önemlidir.
Ayrıca eklemek isterim ki insanlar zaten Yapay zekadan kaçmak için blogları,makaleleri okuyor. En azından ben o amaçla okuyorum ve yeni açılmış sitelerden genelde okumam.
Eğer otomatik blog yapıp hit alır adsense alırım diyorsanız bana pek mantıklı gelmiyor. Makale yazarları hala varlar,ben bir siteye girdiğimde başlıklar güzel olacak,anlaşılır resimlerle anlaşılır olacak ve bunları gerçek birisi mi yapmış diye kontrol ederim.
Ama üstteki metniniz blog için uygun bir yapıda olduğunu söylemek ister,birazcık daha noktalama işaretlerini tekrar getirin. Ama tekrardan dediğim gibi eğer amacınız blog basıp hit almaksa bana göre mantıksız geliyor çünkü koskoca evrimagaci.org,stackowerflow ki r10'da etkilendi blog okuma oranı düştü çünkü yapay zeka onları da öğreniyor ve araştıran insanlarda yapay zeka ile yapılmışları filtreleyip onları okumuyor.