Merhaba, uzun bir süredir bende olan instagram hesabını bir alıcıya sattım, alıcı hesaptaki bilgileri kendisinin bilgileriyle değiştirmememi istedi, hesabın mailini, telefon numarasını, kullanıcı adını, şifresini değiştirdi. Ekstra olarak doğum tarihini değiştirdiğini ve selfie eklediğini düşünüyorum. Alıcı 18 yaşından küçük ve ilettiği doğum tarihi 18 yaşını doldurmamış oluyor, neyse sonra ekstra olarak hesapta 2fa da açtı. Diğer gün hesapta sürekli geçici yasaklar aldığını söyledi resimdeki gibi ve şifreyi sıfırlıyorum hesaba giriyorum sonra yine bu hatayı veriyor dedi, en sonunda selfie doğruluyor ve sonra normalde yeni şifre girmemi istiyor fakat istememeye başladı ve hesaba giremiyorum diyor,

Benim telefonum güvenli cihaz olarak kayıtlıydı fakat hem bende hemde alıcı da aşağıdaki hatayı veriyor, iki cihazı da güvenli cihaz olarak tanımlamıyor ve hesaba girilmiyor.

Buradaki sorun sizce alıcı mı yoksa satıcıdan mı kaynaklı olduğunu söylerseniz sevinirim,

NOT: Alıcıya hesabın bağlı olduğu mail teslim edilmiştir fakat kendisi tüm bilgileri değiştirip öyle teslim etmemi istemiştir, satıcı olarak sadece mail ve telefon numarasını değiştirip alıcıya teslim ettim, kendisi 2fa açıp, kullanıcı adı ve şifre değiştirip, doğum tarihini değiştirip, selfie doğrulamasında kendi yüzünü vs eklemiştir.