Merhabalar,
2 gün önce akşam saatlerinde arkadaşımla arabayla seyir halindeydik. Nereye gideceğimize bir türlü karar veremedik. Tam kafeye gidecekken son anda dürümcüye dönmeye karar verdik.
Ben o sırada en sol şeritte, sola dönüş ışığının yanmasını bekliyordum. Yön değiştirince düz gitmem gerekti. Düz şeritte yeşil yanıyordu ancak sağ şeride geçmem gerekiyordu. Açıkçası yolu uzatmamak için o an ani bir manevra yapmam gerekecekti. Tam geçecekken hızla gelen bir
Fiesta gördüm. Risk almamak için ani hareket yapmadım, frenledim ve vazgeçtim.
Ardından olayla alakası olmayan (3 şeritli yolda en sağda olan) abla kornası takılmış araba gibi basmaya başladı.
Zaten hatalı bir davranışta bulunduk farkındayız özür diledik (onu bağlayan bir şey yokken ortada) neyse arkasından bir sonraki lambalarda sırf yolum o tarafa değilken yanına durdum camı açtım özür dilemek için yine çirkeflik yapmaya başladı trafikte şaka olmaz falan 2 çocuk var diye ama içimden sabır çekiyorum o derece sinirlendim defalarca özüre ve alttan almamıza rağmen hala küstahlık yapıyor araçtan inmenin cezası olmasa inecektim o derece sinirlendim.
En son git git polislere bildirdim plakanı, babam emniyet amiri dedi ceza yollarlar arkandan dedi, bende emniyet müdürüyüm dedim geçtim
Bu da böyle bir anımdır teşekkür ederim.