dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu size büyük oranda koruma sağlar. Yüzde yüz değil ancak bilmenizi isterim. Çalıştığınız dağıtım şirketi şarkılarınızı silebiliyor sonradan. Ödeme meselesinde de eğer şarkıları agresif bir şekilde başkalarına kullantırsanız da ondan da bir bahane bulup dağıtım şirketi hesabınızı askıya alabiliyor. Ama sizin yaptığınızdan başka da yol yok. Kanal kapatma mevzuları biraz da karmaşık. Geçmiş siciliniz çok etki ediyor. Cover yapmanızı da asla tavsiye etmem. İngilize tek şarkı çok güzel izleniyor ama sorun yaşamazsanız devam edin. Ben yaşayınca bıraktım. Türkçede algoritma yapay zekada Anadolu rock ve arabeske kilitlenmiş durumda. Çok saçma bir sistem. On yıl yani bunları mı önerecek diyor insan içindem. Anadolu yazsan gene öneriyor. Gurur duydukları algorıtma gerçekten çok saçma. Sanki başka müzik türü insanlar tarafından dinlenmiyormuş sanılıyor. Oysa bu tamamen youtubenin saçma sistemi. Ondan sonra her yer anadolu rock oldu tiksnti geldi diyor millet.
malesef her sektörde risk var aslında bakarsak bütün meslekler için durum aynı sanal piyasada.