2 kanal denedim İngilizce bu şekilde ikisini de kapattı. Çok izlenmişti benimkiler de. Eski bir kanalımda denedim. İçinde farklı videoları vardı. Bu sefer kapatmadı ama bu sefer de izlenmedi. Yapay zeka kullanabilirsiniz deyip sonra kanalını kapatan saçma bir yer YouTube. Bence hiç boşa zaman harcamayın. O reklam gördüğünüz kanalları dikkatli inceleyin. Hepsimin kanal düzeni açıklamaları etıketlerı belli bir yerin elinden çıktığını göreceksiniz. Bunlar MCN kanalları. Şirket bunlar. Adamın anlaşması var. Onlara kural mural işlemiyor. Belli bir izlenme sayısı kotasını geçmesi gerekiyor. Onlara bakıp boşa zaman harcamayın. Adamlar Türkiye'de bile değiller o Türk müziklerini atanlar. Kazanıyorum diyen az para alır onla uğraşmaz. Kanal çok kazanmaya başlayınca. Senle işim bitti güle güle deyip gönderiyor. 3 ay seni bedava çalıştırıyor.
hocam benim müziklerim sadece youtubeda video olarak yok. spotify, apple music, amazon music, instagram , tiktok gibi 50 den fazla platformda üzerime telifli şarkılarım o yüzden kapanma olmaz. Şarkılarım kullanıldğında herhangi bir başka videoda bütün platformlar için geçerli tüm gelirlerinin yüzde 50 si bana geliyor telif sahibi olduğum için.