Diamond tema Tüm sorularınızın cevabını veriyor hem de aklınız da olan olmayan her şeyin cevabı var..
Youtube de izleyebilirsiniz...
Bir başkasının kendine veya yine bir başkasına ait destekleyici "fikirleri" üzerine edindiği inanç ve yaşayış biçimi görüyorum ki bir çok insanı helake sürükleyebilecek seviyede.
Dilerim bu karanlıktan kurtulursunuz.
Hak din olarak bildirilen bütün din ve kitaplarda tek bir yaratıcı vardır, O'da Allah (c.c.) dir.
Bu beden, nefs, ve vesveselerimiz ile yürüdüğümüz bu dünya yolunda ahlaki ve manevi olgunluğa erişince Allah diler ise bazı sır perdeleri aralanır. Böylelikle sözler değil, hakikat konuşur.
Bu perdelerin aralanması ile inanmak ve bilmek arasında kesin çizgi oluşur. Ancak sırlar sadece ehli ile paylaşılır.
Söz ehli olanlar, hikmetli şekilde Mesnevi ve Risale-i Nur da paylaşmıştır.
Allah'ın seçtiği peygamber, habibim muhatabına nail kıldığı Hz. Muhammed Musatafa (s.a.v.) dahi "biz seni hakkı ile bilemedik" demiş, her gün tövbe etmiştir.
Evvel (Öncesi) de O'dur, Ahir (sonrası) da O'dur. Cümle varlık O'dur. Hak dinler bellidir. ve İslam o ağacın ta kendisidir.
Konu sahibinin talebi üzerine yazmaktan çekindim ancak bu şekilde yanlış referanslar göstermeniz ve zaten bir arayışta olan aklı karışık olan kişilerin aklını daha da karıştırmaktan öteye geçmez. Bir çok yorumu dikkat ile okudum ve çok üzüldüm.