Aidat bedelleri birçok yerde uçmuş durumda bence, doğalgaz konusu vardı geçen forumda daha ona hiç girmiyorum. Dışarı çıkınca markete uğra zaten 1 poşete 1k gidiyor rahat.
Bu ülke de çoğunluk asgari ücret almıyor mu yoksa ben başka bir ülke de mi yaşıyorum? Sorun iş bulmak değil, hakkınızı vereni bulmak o da mesele ve ayrı bir konu. Neyse ben sizi anlayamadım, anlayanlar destek verip haklı bulabilir.
Anlamayacak bişey yok hocam. Garsonsan asgari maaş alırsın, mühendissen daha çok alırsın. Aylak Aylak gezersen, işletme okursan, beden eğitimi okursan, nebileyim uluslararası ticaret gibi fasa fiso bölümler okursan asgari maaş alırsın. Mühendislik doktorluk nebileyim hukuk okursan, mantıklı bir bölüm okursan güzel maaş alırsın. Mecbur değilsen başka ile gidersin. Başka bir arkadaşım 30.000 lira kazanıyor, samsuna taşındı kirası 9.000 lira. Yetiyor da artıyor kanka diyor.. Şükrediyor.. Kimse aç açıkta değil. Ülkede kendi evine sahip olma oranı %70 i aşmış. Her evde 1 araba var.. Yok diyeceksin ama var işte kardeşim tanıdığım HERKESİN arabası var. 300-400 e veya 3-4 milyona almışlar işte. Adam taksici 2 tane taksisi var, adam kuruyemişçi bmv si var. Adam marangozda çalışıyo onun bile 450 bin liralık renosu var. Vaar oğlu var. Hastane beleş okul beleş 184 ü arıyorsun evine katlanabilir yatak bile yolluyor ihtiyacım olduğunda. Kaymakamlığa gidiyorsun tekerlekli sandalye veriyor.
Daha ne olsun