Adwops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden dışarı çıkınca param giderdi şimdi oturduğum yerden gidiyor valla. Biraz önce 3500 üniversite harcı ödedim. Dün de 2 aylık birikmiş 7k aidat ve ısınma bedeli ödedim. Dışarı çıkıp hava alsam zaten 1k gidiyor.
Aidat bedelleri birçok yerde uçmuş durumda bence, doğalgaz konusu vardı geçen forumda daha ona hiç girmiyorum. Dışarı çıkınca markete uğra zaten 1 poşete 1k gidiyor rahat.

Teselli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani hiçbiri zengin değil, ortalama işleri var. Kimisi lojistik sektorunde It bolumunde, kimisi kumar sitesinde finans bolumunde. Bir hastanede IT, bir kaçı yabancı firmalara çalışıyor ifs işi boş email atmaca.. Gayet normal yani okul okuyan herkesin girebileceği işler. Ben hiç okul okumadım sadece ingilizce biliyorum diye bana bile 65k tekşif ettiler bir firmadan. İş bulamayan beceriksiz olduğu için bulamıyo bence
Bu ülke de çoğunluk asgari ücret almıyor mu yoksa ben başka bir ülke de mi yaşıyorum? Sorun iş bulmak değil, hakkınızı vereni bulmak o da mesele ve ayrı bir konu. Neyse ben sizi anlayamadım, anlayanlar destek verip haklı bulabilir.