Millette yeni bir tefecilik başladı sizin mesajlarınızı görünce demek ki sadece beni kazıklamaya calışmıyorlarmış diye düşündüm,
https://www.r10.net/wordpress/470577...-ucretsiz.html burada bir konu açtım duygularıma tercüman olmuşşunuz.Ben radyomu wordpresse entegre ettim mixx üzerinden localde ücretsiz kurdum.Ama turknet ipv4 adresini engelliyor tünelle kırdım ama bu tüneller reklam istiyor sizin konunuza gelirsek bu konuda sizin mesajınızı yeni gördüm profosyonel bir wordpress teması alıp işinizi cok ucuza yapabilirdik bu tefecilerden uzak durun.Millete özel mesaj atıp fiyat cekerler 5 liralık işi 5 bine iteklerler.Şimdi zamanın gençleride başta olmak üzere yeni moda türettiler işi istediğim fiyata yaparım serbest piyasa falan kim kimi yakalarsa bu tipleri Allah belasını versin.
Şuanda konumuza giriş yapamadım işlerinizi hallettiniz mi ben bütün bilgileri chatgbt ile yaptım takıldığınız bir yer olursa bilgim olursa ücretsiz yardım edecebilirim.Hayırlı günler.
Çok teşekkürler wordpress tema ile sorunumuzu hallettik pjax sistemi ile de playi oturttuk hersey sorunsuz suan da teklifiniz içinde çok teşekkür ederim.