kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka yapmıyorum, son 2-3 aydır farkettim ki aklımda satın almayı düşündüğüm ihtiyaç bir ürün olduğunda direk reklam olarak sosyal medyada, özellikle facebook ta karşıma çıkıyor. Önceleri tesadüf diyordum ama artık almayı düşündüğüm en saçma ürünler bile direk karşıma çıkıyor.
Bunun ne olduğunu bilen varmı yeni teknoloji mi anlamadım. Ama gerçekten şuna eminim insanlar aşı harici çip takmaya ikna etmek imkansız. Gerçekten çip mi yerleştirdiler,resmen aklımızı okuyorlar.
reklam sektörü çok ilerledi mesela arkadaşınla WhatsApp tan birşey konuştun bir mobilya üzerine arkadaşın telefonu kapattıktan sonra mobilya bakarsa sanada mobilya reklamı çıkacak konuşman dinlenmiyor ama WhatsAppta görüştüğün kişi örnek veriyorum gene anonim olarak x diye sisteme işaretlediğini düşün sende anonim olarak y sin x-y görüşme yaptı x mobilya baktı y ye reklam çıktı anladın mı yada evde birşey konuştunuz annen o şeye internetten baktı aynı ip de olduğunuz için sende görebilirsin o reklamı yada internet aramaların sosyal medyadaki kullanım davranışların gelecek reklam önerilerine katkıda bulunabilir yada aşı içinde çip taktılar sana aklını okuyup böyle uç bir teknolojiyi adwords reklamı çıkmak için kullanıyorlar