Mesajı görmeseniz haklısınız, ancak özel mesajıma görüldü atıyorsunuz. Yaptığınız hoş değil hocam.
Mobildeyim hocam, özel mesaj sayısını bilseniz beni anlarsınız. Her şartta her durumda özel mesajlara bakıp cevap vermek gibi bir durumum yok. Bunun için WhatsApp hattı var, bunun için CRM kullanıyoruz. Mesajınızı okudum, tüm mesajları okurum acil bir durum oluşursa diye, dışarıdaydım müsait değildim, müsait olduğumda da cevap verirdim. Bunun için bir ticaret konusuna yazıp baltaladınız. Halbuki ücretsiz dene butonuna bassanız kesinlikle WhatsApp üzerinden cevap alacaktınız.
Yaptığıma kırılmış olabilirsiniz inanın çok üzgünüm tüm samimiyetimle söylüyorum sizi kırmak gibi bir düşüncem yok, ancak benim için dünyanın merkezindeki kişi siz değilsiniz. Şu anda çalışmıyorum, benim mesaim değil, ancak bu ilgilenmiyoruz anlamına gelmiyor, müşterilerimizle ilgilenebilecek en az bir kişi WhatsApp hattında duruyor. Müşteriler/satın almak isteyenler/test isteyenler için özel bir hat oluşturduk ve konudaki her link oraya yönleniyor. Konuda da
bana özel mesaj gönderin, test ileteyim gibi bir şey yazmıyor her buton WhatsApp'a yönleniyor. Siz yazmadan 10 dakika önce bir kişi daha WhatsApp üzerinden satın alım yaptı, siz bu ticaret konusunu okumadığınız için hizmete ulaşamadınız, ancak birileri ulaşıyor. Ve siz bu yaptığınız yorumunuzla yeni hizmet alacak kişileri yanlış yönlendiriyorsunuz, neden? Konudaki linklere basmadığınız için.
Ama sizin gibi müşterileri tanıdığımdan konuyu okumadığınızı, hatalı olduğunuzu kabul etmenizi beklemiyorum. Hoş, hata bende olsun. Yorum yaparak beni cezalandırmış olun.