Hocam telefonlar kenarda sen konusuyor sun konusma bitiyor telefonu eline alıyorsun sosyal medyaya gidiyorsun karşına 10 saniye önceki olayların reklamı çıkıyor izlediğim video reelsde tabi coğalır algoritma sana ona benzer gösterir ama bu farklı birşey ben çok şaşırıyom bazen acayip gıcık alıyom telefondan 😂
hocam konuşma yıllardır bilinen birşey, bu çok farklı. Konuşacağım kimsede yok valla bütün gün tek başıma çalışıyorum
Dün gece aynısını youtube'da yaşadım. Tayland'a gitmeyi merak ediyordum son zamanlarda ama gram merak edip araştırmadım daha önce

YouTube'da karşıma satranç videoları izlerken 3 tane belirdi alakasız bir şekilde şok oldum. Çünkü geçmişimde yada internetimi kullanan X bir cihazın geçmişinde de bu arama yada yakından uzaktan benzer aramalar yok. Bildiğin zihin okunuyor artık ama nasıl bilmiyorum. Sesli söyleme yada int. geçmişi zaten 10 yıldır var.
aynen hocam resmen zihin okuyor, video reklam ne varsa çıkıyor karşıma. En son 1 dolarlık temizleme ıslak mendili alayım dedim onun bile markasına kadar aynı reklamı karşıma çıktı. 😅😅