1- Güvenilir birisinden sayfa almaya çalışın sorun yaşamamak için ilk maili olmasına dikkat edin.
2- Keşfeti açık olsun panosunu erişimini, kitlesinin ülkesini mutlaka kontrol edin. (Full organik kasıldıysa %80-90 arası Türkiye gözükür)
3- Telifi, ihlali olmaması tercihimdir ama varsa da kesinlikle alınmaz gibi bir şey yok, riski biraz daha arttığı için fiyatlar ona göre bir tık daha düşük oluyor zaten.
4- Yüzlerce, binlerce içerik girildiyse ve takipçi sayısı hala düşükse tercih etmiyorum ben, konsepti takipçi çekmeye çok uygun değil anlamı çıkıyor.
5- Akılda kalıcı net isimli sayfaları tercih edin, noktalama işaretleri ya da 3-4 kelimelik isimlerin bir alıcı olarak benim gözümde değeri düşüyor ki insanlarında takipçi kısmında hangi sayfaları takip ettiği gözüktüğü için bu tarz isimli sayfaları takip etmekten çekinen bir kesim olabiliyor.
6- Algoritmaya yenilmemiş, aktif ve konsepti olan sayfalar almaya çalışın, algoritma seviyorsa sayfayı çoğu postu, yeni atılanlar dahil keşfettedir buradan anlayabilirsiniz.