bu işlemde araciydim çok afedersinizde akilsiz birimiyim böyle birşeyi açik edeyim konuya yazan benim zaten bu durumu ifade ettim daha fazla mağduriyet olmasin diye ayrica önceki yazdiğim mesajlari okuyun lütfen ödemeyi kendi şahsi hesabimdan gönderdiğimi dekontlarina kadar mevcut olduğunu söyledim bunu zaten kendim belirttim neden ilk defa duymuş gibi şaşiriyorsunuz onu anlamadim tabiki de kendim hizmet almişim gibi yazacağim iş yaptiriyorum sonuçta burada daha önceden de bu iqosal sitesi için dolandiricilik konusu açildi arkadaşa ulaştim mağdur olan sitesini bizim yaptirdiğimizi söyledim yine belirttim geçende 2.250₺ mağduriyet oluşmuş çünkü bunu anlatiyorum konudada o yüzden belirttim zaten bu durumu arkadaşlar lütfen olaya geniş pencereden bakin bu kişi ben olsam neden konuya yazayim neden kendimi açik edeyim neden şahsi hesabimdan ödeme yaptiğimi belirteyim neden dekontlari iletenileceğimi belirteyim hangi dolandirici bunu yapar lütfen biraz sağlikli düşünün 🙏

@TRSwap; hocam sizi konuya davet ediyorum bu numara bu arkadaş sizi taklit edip kaç kişiyi dolandırdı siz söyleyin TRSwap hocamızı taklit ederek kurumsal üyeliğinden yararlandı ve sayısız kişiyi dolandırdı forumdan lütfen mağduriyetleri belirtin hocam 🙏