wpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde havaliminda bir şey yeyip içmiyorum en son aralık ayında otomattan bi çikolata bir meyve suyu alim dedim 240 lira verdim o da uçak rötar yapmıştı. Diğer yerlerde en ucuz şey 600 liradan başlıyor
240 TL otomat için gerçekten yüksek hocam. 3–4 saatlik beklemede rakam fark edilmeden büyüyor, o yüzden bazıları alternatif çözümleri değerlendiriyor.
erdogankir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben havalimanlarını seviyorum. Yurtdışı gezilerimin çoğunda bana hostel olmuştur Duty Free'den hiç aşırı şekilde alışveriş yapanı görmedim. Genellikle insanlar birkaç ürün alıp çıkıyor. Özellikle avrupadaysanız kahve ve içecek fiyatları makuldür. Bence en çok para yemek için harcanır. Özellikle 4-5 kişilik bir aile ile geldiyseniz geçmiş olsun Eğer isviçreye Zürih'e gidecek olanınız varsa havalimanı bedava lounge gibidir. Hostel'e yüzlerce frank vermeyin. Havalimanı üçlü deri koltuklarla döşeli. Aydınlatması, Şarjı herşeyi yanında. Yatın keyfinize bakın
Katılıyorum hocam, bazı havalimanları gerçekten konforlu. Özellikle priz ve oturma alanı bulmak şans işi olmuyor.
Ama uzun beklemelerde yemek + içecek + daha sakin alan ihtiyacı olunca tercih değişebiliyor 🙂
Pos3idon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 2 yıldır kapının önünde saatim gelene kadar bekliyorum ne olur ne olmaz burda çok durdun şu reklam panosuna çok baktın burda çok oturdun 200 TL ver derler diye korkuyorum
😄 Bu gidişle “bekleme vergisi” çıkarsa şaşırmam hocam.