Merhaba dostlar, elimde stoklu hit bir ürün var.
Doğrudan ithalatçıyım.
Sektör, motosiklet aksesuarı.
15$+kdv alış, 30$+kdv perakendesi var.
Faturasız satış yapmıyorum. 15$+KDV ödememi alır, ürünü paketler kargoya teslim ederim. Başka hiçbir şeye karışmam. Her şey açık ve net.
Ürün TR'de sadece bizde, yani faturalı olarak Kaçak yollarla getiren bir yer var ama denk gelme ihtimaliniz düşük. Adamın ürünle ilgili en ufak bir fikri yok ama iyi satıyor

Normalde drop işine hiç sıcak bakmıyorum çünkü sürdürülebilir bir ticaret değil, bence. Başka ürünlerim de var ama onları drop yaptırmıyorum. XML vs yok. Tek ürün hit ürün.
Videoları al, farklı kreatifleri dene ve sat. Motosiklet kullanan arkadaşınız varsa, eğer ufak bir prodüksiyon ve hikayeleştirme yapabilirim diyen varsa o arkadaş alır götürür zaten.
İçerik fikri konusunda yardımcı olurum. UGC bütçesi olan varsa o da iyi iş yapar.

Ürüne 2 yıl garanti veriyorum.
Kargo bilgileriyle birlikte ürün ödemesini gönderiyorsun ve ürünü aynı gün kargoya teslim ediyorum. Video, fotoğraf hiçbir şeye karışmıyorum.
İlgilenirseniz ürün detaylarını DM'den paylaşabilirim.
İstanbul / Bahçelievler'deyim.
İsterseniz gelip mevcut ürünü ve diğer ürünleri inceleyebilir ve tanışabiliriz.

Yaklaşık 3 yıldır sektörde toptan satış yapıyorum ama ortaklarımla yaşadığım problemler yüzünden çok üstüne düşmedim şimdiye kadar, vites yükseltiyoruz.
Kendi markamı inşa ediyorum o yüzden hızlı nakit döndürmem gerekiyor. Sezona yetiştirmem gereken, yeni ürünler için çok yüksek nakit ihtiyacı nedeniyle ürünü drop için açtım.

TY panelindeki istatistik bu (2. SATIR) şekildedir. son 30 gün

TY'da 30$+KDV ve komisyon + kargo fiyata eklenmiş halidir. 30$+KDV'ye sattırmıyorum. Komisyon ve kargoyu da eklettiriyorum fiyata.