AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu ile alakalı bir sorum var naçizane : Backlink çalışması da bir yandan olsa, artısı ve buna ek harici zararı da olur diyemi yapmak istemiyorsunuz? Neden ve gerekçeniz bu çapta tam olarak nedir? Öğrenmek istediğim bu aslında şahsen.

Prompt'u özel den yazsam alabilir miyim ayrıca hocam?
Değerli yorumunuz için size de teşekkür ederim. insanların yanıldığı noktalar var Kendi düşünceme ve matığıma göre kurgulayarak söylüyorum. Örnek olarak saçma sapan örnekler olarak düşünmeyin mantık çerçevesinde olarak söylüyorum
herhangi bir çilingiri evi açsın veya arabanın anahtarını unuttum aşsın geçsin diye çağırabilir misiniz? neden bir yetkinlik arasınız işte bu işi yapacak adam ahmet mehmet dersiniz abi bu adam bu işi yapıyor. yani otorite bu dersiniz
Zararı olur nasıl olur benim sayfam çilingir sayfası ise ben kalkıp genel blog veya ya blog oyunu çok fazla hit alıyor diyen bir sayfadan link almam. yani o adamın otoritesini sarsmam
Benim kategori ve içeriğim ahmetin açacağı kapı üzerine yetkinliğini toplamak üzerine olur
Bunun artısı şudur adam aramış ne niyetle aramış? bulmuş mu bulmuş pozitif bulamamış negatif. ama bu google gözünde niyetin ölçülmediği anlamına gelmez bütün varyasyonları inanın yazmak istemiyorum. amaişin özü şu arkadaş sen anahtar sitesinde takılıyosan benim okyanusta yakaladığım ayı balığından edu link falan filan almışsın beni alakadar etmez