hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı bir başlık ve içerik olsa anlarımda arkadaşlar siz hiç sıkılmadınızmı öğrenciyim iş arıyorum hergün ben bu başlığı görmek zorundamıyım 1 di son bırkaç gundur bu 2 kişiye çıktı eski sistemde sanırım engel atınca bunları görmüyordun bunu tekrar geri getirebilirmiyiz herkes iş arıyor olabilir ama ustune 10 tane sıkayetı olup ınsnaları hala mağdur eden ( aynı sebepten ) neblim bunada bi sınır getirilmesi gerekmezmi sence bir başka konuda beni eleştiren oldu yok sende o duruma düşersin falan kardeşim umarım düşmemde düşersemde defalarca ban yememe rağmen milleti mağdur etmem yani
Forumda bir kişi var sürekli öğrenciyim diyor adını soylemeyeyim o kendini çok iyi biliyor hatta görür bu yanıtımı bir kere destek olurlar iki kere olurlar 3 de yeter derler sanki bi öğrenci oymuş gibi cidden sinir oluyorum ben su halimle sabah akşam çalışıyorum yaşım 16 fabrikada çalışıyorum mesem değil hemde açıktan okuyorum gece vardiyasina gidiyorum yasal olmamasına ragmen neden paraya herkezden cok ihtiyacım olduğu için parasızlık dostu düşmanı çok iyi gösterir merhaba ogrenciyim 25 tl lazim islerinizi yapabilirim cidden tiksindim ailesine yazık bu tarz konu açanların ailesi bile yardım etmiyor demek ki bu 25 tl olayı şaka değil gerçek kim olduğunu söylemek istemiyorum hayırlı geceler dilerim