Şampiyonluk yolunda 1 puan 1 puandır.
Bir beşiktaşlı olarak üst sıralardaki takımların puan kayıplarını keyifle izliyorum haftaya aynı performansı Trabzonspordan bekliyorum 🙂
Hocam ben hala ohhun golunde kaldim fenerbahce sampiyonluk için yarışıyor kasimpasayla berabere kalıyorlar Beşiktaş namaglup ilerliyor sampiyonluk hayalim yok sadece besiktasi izlemek istiyorum içlerindeki hırsı görmek istiyorum bakın sidiki cherife ne kadar para verdiler Güney koreli birisi geldi neredeyse onun sayedinde aldık diyeceğim çoğu maçı ilk maç penaltı kazandirdi gol de atti basaksehir stoperine hata yaptırdı atti koreli disiplini diye buna derim yani afrikadan gelen siyahilerden fayda geleceğini tahmin etmiyorum yada Beşiktaş'a gelen parlıyor artık anlamış değilim çok iyi ilerliyoruz şuan aktif en iyi performans veren takım bana göre Beşiktaş oynadığı sert atak oyunu olsun disiplini olsun pas kalitesi olsun takim içinde ego olduğunu sanmıyorum kimler geldi geçti portekiz efsaneleri gibi cidden aile gibi birlik beraberliği hissettiriyor üstelik murillo ve ohun gollerinde abartı sevincleri goremedim yani dedim acaba ofsayta mi düştü de fazla sevinmiyorlar asensio formasını filan çıkardı mbappe bile Dünya kupası finalinde 2 dakikada 2 gol attı bu futbol erken sevinmemek lazım Fenerbahçenin oyunu bana göre kötü Galatasaray'ı biliyorsunuz zaten u19 oyunculariyla çıktı ve mağlup oldu Fenerbahçeyi asla kötülemiyorum yada galatasarayı taraftar bile kendi diyor kanteyi izledim maçta cidden etkisini goremedim ama yeni geldi gibi sözler olabilir bu oyuncu arabistanda mizahi olarak attığın gol başına para denilen oyuncu bence heves olmadığı çok belli duranda öyleydi peki oh yeni geldi alışması lazım değil mi murillo agbaduo onlarda oyuncu bunlarda oyuncu bahane olarak gördüm şahsi düşüncem herkese hayırlı akşamlar dilerim iyi geceler yanlış anlamayın ciddiye almayın bu futbol dost düşmanlık olmaz Fenerbahçe ve Galatasaray futbolcularında çok ego hissediyorum özellikle Galatasaraya gelen can armando gündür var cidden egoları çok yüksek seviye yunus Akgün cidden egolu haberciler seslenirken telefonda alo geldim dedi ama arayanin olduğunu sanmıyorum cidden cocuk gibiler diyeceğim hareketleri yüzünden kimseyi yargılama eleştirmek bana düşmez ama şahsi düşüncem budur.