Arjantın 2 -3 yıla dil kursuydu unıversıtesıydı vizesiz gidip vatandaşlık alabiliyorsun.
İspanya Eger Arjantın vatandasıysan 2 yılda vatandaslık verıyor
Hollanda avrupa bırlıgı vatandasları ve kendı vatandasları ıcın calısmadan aow dıye emeklılık yapıyor
her yıl bu degerın %2 sı bırıkıyor ve toplam %100 u 1600 euro cıvarında 15 den 67 ye kadar verılıyor
67 den sonra bu degerde oturum yaparak kazandıgınız degerde hakkınız neyse farklı bır ulkeden cekebılıyorsunuz.
10 yıl da borclanmayla 21 yıl harcıyarak hollandada dota 2 amsterdam guzellerı romanlar parklar vs yasıyarak 1100 dolar cıvarı butce ıle toplam 960 euro emeklılık kazanıyorsunuz calısmadan.
işin garibi hollanda benı tanımıyor eger askeri ücretle calısırsanız 208 euro fazladan emeklı maası verıyor 21 yılda. ama 960 euro aow emeklılık calısmadan verıyor. ben neden calısayım..
bilgileri claude ve chat gpt den aldım ama dogru mu bılen var mı dıye buraya da yazayım dedım olmadı sızde yararlanın beraber gocelım.
21 yılda alacagın emeklı maası asgari ucret uzerınden 450 550 euro olur dedı sımdıde yapay zeka bu arada 10 yıl borclanmayı ılkınde kabul etmedı chat gpt ıkıncıde bılgı atınca kabul ettı. chat gpt ve claude onayladı. tabıı detaylar var yazmadıgım vize alırken fln.