cuneytsonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıymetli arkadaşlar selamunaleyküm web sitemize radyo eklemek istiyoruz.Sitemizin alt yapısı wordpress esen haber temasını kullanıyoruz. Sitemizde insanlar girdiğinde bizim belirlediğimiz dini sohbetler calacak ve sayfalarda geçiç yaparken radyo kesintiye uğramayacak şekilde olması gerekli bunun için player eklememiz gerekiyormuş https://demo.cizoglubilisim.com/KRadio-2/ temasının sahibi kemal abiye sorduk ücretli tema almanıza gerek yok dedi.Sağolsun yine mesaj attık mutlak döneecktir biliyoruz ama sizden ricamız wordpress sitemize masaüstü ve mobil uyumlu yukarıdaki temadaki gibi player yapmamız gerekiyor.

zeno fm diye biryer varmış oradan istediğimiz dini sohnetleri koyacağız girdiğimizde sitemizde sayfa değişimleri de olsa onları sırayla calmaya gün içinde devam etsin. Üçretsiz bunu yapabilirmiyiz bize yol gösterecek bilgili büyüklerimizden yardım istiyoruz.Birde lütfen özel mesaj atmayın biz bu hizmetleri yaparken kimseden bir kuruş almıyoruz reklam gelirleri bile aylık 100 tl yi geçmiyor.Ücretsiz yaptırmak istiyoruz. Gecenlerde farklı bir konu açtım adam direk 1500 2000 bin tl fiyat saplamaya çalışırken bir kardeşimiz sağolsun abi beş dakkalık iş diyip halletti işimizi Allah razı olsun bu konuda detaylı bilgi alabileceğimiz okuyarak yapabileceğim yer varsa lütfen bize gönderin.Önceki mesajlara baktık detaylı bir anlatım yok maallesef
"1500 2000 bin tl fiyat saplamaya çalışırken" çok hoş bir yorum olmamış doğrusu... Sonuçta herkes iş yapıyor. Kimisi ücretsiz yardımcı olur, kimisi de ücretli. Size uymuyorsa "teşekkürler ama ücretsiz yardım arıyorum" diyip geçebilirsiniz.

Bol şanslar dilerim.