netpositive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman bir şey satacak olsam çok düşük rakamlara gitmek zorunda kalıyor öbür türlü işi alamıyorum.
Başkası 20000 derse ben 2000 demek durumunda kalıp aynı işi hallediyorum.

Bir iki adam akıllı XXXXX tl değerinde iş yapabildim şimdiye kadar onlarda internet dışıydı.

Nerede hata var, yeni host firması kurdum ek kazanç sağlamam gerekiyor server masraflarını, ip masraflarını sağlamak için yoksa kredi çekeceğim mecburen gelir olmadan.

Portfolyoda oluşturamadım kendi "mega projeme" odaklandığımdan başkalarına yapacağım işlerin en fazla 2 haftalık olması üzerine yaptığımdan aşırı yüksek fiyatlar teklif edemedim. Beni önerecek arkadaş vesairede yoktu doğal olarak.
yazılım işi yapıyorsanız para r10'da değil. para internette değil çıkın sokağa iyi kötü bir gömlek altınızda aracınız varsa aracınızla yoksa iyi kötü bir araba kiralayarak kapı kapı dolaşın galericilerin hepsini gezin dijital dönüşümden vb. bahsedin yaşlı müteahhitlerle oturmaya çalışın ben 18imdeyim küçük bir beldede yaşıyorum denilebilir yaşadığım yerde müteahhitler galericiler hangi kafelerde takılır kim kimle tanıdık arkadaş herkesi her şeyi bilip hepsiyle görüşmeye çalışıyorum hiç birini yapamasam şık giyinip laptop açıp kafede r10'da takılıyorum ve tüm bunlar kısa vadede internette kazandığımın üç beş katını tek işten elde etmemi sağlıyor

yani kısaca herkesin her şeyi bildiği bir yerde ön planda olmak zor ama kimsenin bir şey bilmediği yerde her şeyi biliyo gibi görünebiliyosunuz bunu kullanın hocam