Kimsenin yaptığı ticarete karışmam ilgim olmaz ama olay şu şekilde kimseyi kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın burda verilen mesaj paranin kokusunu alan kişiler gidip eğitimi alıyor sonra ya yapamıyor yada sahte çıkıyor yapay zekayla düzenli gelir kazanmak akıl işi değil düzenli gelir dedim yanlış ANLAŞILMASIN ben anlamadım neden yapan bir kişi çıkıp ben eğitimi aldım bu şekil denedim böyle bir kazanç elde ettim fake olmayacak herşeyin kanıtı olacak şekilde zaten eğitimin fiyatı 250 TL galiba ben kazansam 5 bin 10 bin civari satardım konu sahibi büyük ihtimal bana şöyle diyecek ben sizin gibi değilim herkez faydalansın istiyorum uygun tutuyorum herkes faydalansın gibi sözler diyecek lütfen yalanı hayatınızda barındırmayın kimse bir anda maddi olarak yükselişe geçemez ai ile ayda 40 bin 30 bin yüzünüzü göstermeden aylık 500 bin 100 bin tamam alayım eğitim ücreti ne kadar adam 20 30 bin fiyat çekiyor arkadaşlar bu eğitimden para kazanıyorlar ben kimseyi kötülemiyorum kimseyi aşağılamıyorum bu doğru olandır tek isteğim zar zor kazandığınız yada biriktirdiğiniz parayı bir anda bitirmeyin sabredin deneyin araştırın kolay para diye birşey yok kaybedersiniz ama üzülmezsınız tekrar denersiniz tek diyeceğim nefsinize ve kolay paraya kanıp paranızı 2 katına çıkarma umuduna tümünü kaybetmeyin hayırlı geceler dilerim.
iki sorum var
1- Beni niye alıntıladın
2- İroni ne demek biliyormusun