Son donemde bicakla insan oldurme olaylari oldukca artti. Enn ufak bir sinir aninda insanlar yaninda tasidiklari bu bicak ve cakilari kullanabiliyor.
Dukkanda satilanlarin da yasaklanmasi gerektigini dusunuyorum lakin oyle bir ele ayaga dusmus ki internette canli yayinlarinda bu tarz urunleri satan en az 10 kanal gordum.
15 yasindaki biri bile odemesini yapip bu bicak veya cakilara ulasabiliyor. Boyle bir akim yoktu arkadaslar. Sanki millet 7x24 orman kamping yapiyor da bunlari satin aliyor.
Bu ulkede yasayan insanlarin patliyacak bir bomba gibi dolu oldugunu biliyoruz ve ayni zamanda yabanci yayinlari takip ederseniz ulkede cok buyuk bir IQ sorunu var.
En son bir haberde TRde IQ seviyesinin kac puan birden dustugu yaziyordu. Siz bu tarz insanlarin eline boyle tehlikeli aletlerin ulasmasini kolaylastiriyorsunuz.
Bu canli yayin yapan kanallari engelledigim icin bende cikmiyor ama bir ara listesini bulursam Cimer'e gondermeyi planliyorum. Hatta bir liste olusturup herkes ayri ayri Cimer sikyeti olusturursak cok faydali olur.
Atlas Caglayan ve mattia Ahmet Minguzzi nasil vahsice olduruldugunu biliyoruz.
Asagida yorum olarak bu kanallarin linklerini paylasirsaniz, bu konunu editleyerek full listeyi paylasacagim. Sizde bu listeyi benim gibi Cimer'e sikayet olarak gonderebilirsiniz.
Ruhsatsız silahlara, kurudan dönmelere o çakılardan bile daha kolay ulaşıyorlar ve fiyatlarıda her it kopuğun alabileceği fiyatda çakı satışı yasaklansa ne olacak