Arif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destek taleplerinde yardımcı olması ve kesintisiz bir hizmet sunması
Merhabalar,
Destek taleplerinde gerçekten yardımcı ve çözüm odaklı bir yaklaşım görmek, kullanıcı tarafında en çok önem verilen konulardan biri. Sorunun sadece yanıtlanması değil, sahiplenilerek sonuçlandırılması gerektiğinin farkındayız.

Bununla birlikte kesintisiz ve stabil hizmet sunmak da işin temelini oluşturuyor. Altyapı yatırımlarımızı ve operasyon süreçlerimizi bu iki ana beklenti üzerine kurguluyoruz. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.

softinays adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Uzun süredir farklı firmalarla çalışmış biri olarak şunu net söyleyebilirim, Hosting tarafında “fiyat” kısa vadede etkili olsa da asıl belirleyici olan şey istikrar + destek kalitesi + şeffaflık oluyor.
Bu noktada Alastyr, benim tarafımda beklentiyi karşılayan hatta çoğu zaman üstüne çıkan firmalardan biri.

Bir hosting firmasından beklentim neler diye soracak olursanız
  • Sunucu tarafında stabilite (ani yavaşlamalar/rasgele kesintiler olmaması)
  • Trafik artışlarında sistemin çökmemesi
  • Teknik destek ekibinin hazır yanıt değil, gerçekten problemi çözen şekilde yaklaşması
  • Panel/altyapı tarafında sade, anlaşılır ve güven veren bir yönetim
  • Yedekleme süreçlerinin net ve şeffaf olması (ne zaman alınıyor, nasıl geri dönülüyor)
Destekte hız kadar “doğru teşhis” önemli. Birçok firmada süreç uzuyor.

Güveni zedeleyen şeyler (genel sektör problemi)
  • Kesintilerin saklanması ya da sebebinin belirsiz bırakılması
  • Destekte sürekli farklı kişiye düşüp en baştan anlatma zorunluluğu
Bu başlıklarda Alastyr’i ayrıca takdir ediyorum, çünkü bugüne kadarki deneyimimde hizmet kalitesi ve profesyonel yaklaşım tarafında iyi bir çizgi yakaladıklarını düşünüyorum.
Eğer bu standart korunursa, hem kullanmaya hem de çevreme önermeye devam edeceğime emin olabilirsiniz.

Çalışmalarınızın devamını dilerim başarınız daim olsun.
Merhabalar,
Detaylı değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Fiyatın ötesinde istikrar, destek kalitesi ve şeffaflığın belirleyici olduğu konusuna biz de katılıyoruz.

Stabilite, trafik artışlarında sistemin sağlıklı çalışması ve destek tarafında hazır yanıt yerine doğru teşhis ve kalıcı çözüm üretilmesi en çok önem verdiğimiz başlıklar arasında yer alıyor. Yedekleme süreçlerinin net ve şeffaf olması ile kesintilerin açık şekilde paylaşılması konusundaki hassasiyetinizi de paylaşıyoruz.

Güzel temennileriniz ve güveniniz için ayrıca teşekkür ederiz. Bu standardı korumak ve daha ileri taşımak için çalışmalarımıza aynı titizlikle devam edeceğiz.