SQL
SELECT ID, post_title, post_name, post_content
FROM `wp_posts`
WHERE post_content LIKE '%hatali-link-kalibi%'
AND post_status = 'publish';
Bu sorgu size, hangi yazıların içinde o "zombi yani 404 " linklerin saklandığını listeleyecektir.
bu kodda anlamadığınız bir yer varsa buyurun anlatayım

yapay zeka olmadan olsun.
Ben burada seo uzmanı veya optiimizasyon uzmanı olduğumu iddaa ettim mi?

böyle bir şeyi nereden çıkardınız?
Tecrübe istemişsiniz ama bu tecrübemi size kanıtlamam gereken nokta ne?

burada anlaşılmayan bir durum var ise sorarsınız naçizane yorumunuza da saygı duyarım.
çiçeğim
hocam iddia meselesi değil zaten, teknik bir konu konuşuyoruz. sql sorgusu çalışır, ona laf yok. ben sadece serialized veri, soft 404 ve intent uyumu gibi risklere dikkat çekmek istedim. forumda yazınca herkes birebir uygulayabiliyor, o yüzden eksik kalan riskleri tamamlamak adına yorum yaptım. burada var 1-2 tane andaval seo case study x10 artırdık diye konular açıyorlardı artık korkudan ayar yemekten dolayı açamıyorlar.. onlarada selam olsun.
tartışma değil, teknik zenginleştirme diyelim . neyse ne çiçeğim. al bu çiçekte sana gelsin. 🌺 koca koca adamlarız ; kavga değil amacımız sadece AI ile yazılınca tilt oluyorum 37 yaşındayım buradan sikko sikko 23 yaşında bebeler konular açıp seo uzmanı diye forumdan müşteri bağlamaya çalışanlar var. tetikleniyorum köylü kurnazlarına karşın. senlik bir durum değil.
ps: hiç bir lafım sana değil, sana da yumuşatacağım dilimi yalnış anladıysan özür dilerim. güzel konuılar açıyorsun devamlılığını dilerim. işsizlikten buraya foruma sarıyorum artık emekli hayatı yaramadı bana sanırım