Etiketi gözden kaçırmışım. Az önce bir arkadaşım gösterince gördüm. Sizi uzaklaştırdıktan sonra,
Ban Cezası Sorunları kategorisine aşağıdaki konuyu açtınız. Link
burada. Bu mesajda yaptığından pişman olan ve bir daha yapmayacağına dair söz veren birini gördüm. O yüzden gayet ılıman yaklaşıp, o şekilde cevap verdim.
Günaydın Değerli R10 Yöneticilerim.
Dün açmış olduğum bir konuda diğer üyelerin düşüncelerine karşı sergilediğim saygısız tutum nedeniyle uzaklaştırıldım. Fakat kimseye doğrudan hakaret etmedim ve asla etmem de demek şu ki ne kadar güzel konuşursam konuşayım yine de insanları kırdığı mı bir noktada farkettim Aldığım yasaklılık süresi devam ederken, dünden beri bu durumun muhasebesini yapıyorum, ve şunu anladım o anki tavrımın kaba ve R10 yardımlaşma kültürüne tamamen aykırı olduğunu şimdi çok daha net görebiliyorum. Kimsenin fikrine saygı göstermeyerek hem forumun huzurunu kaçırdım hem de kendime yakışmayacak bir üslup kullandım. Moderasyonun verdiği kararda tamamen haklı olduğunu kabul ediyorum. Yaşanan bu durumdan dolayı kırdığım üyelerden ve vakitlerini aldığım moderasyon ekibinden çok içten bir şekilde özür dilerim. Yaptığım hastanın farkındayım, bir daha böyle bir üslup sorunu yaşanmayacağına dair söz veriyorum.
Yasağımın tekrar değerlendirilmesini ve forum ortamına geri kazandırılmamı talep ediyorum. Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yasak kalktıktan sonra, 180 derece değişen birini görüyorum. Bu şekilde keskin dönüşler hiç kimseye yakışmıyor. Bir insan ne söylüyorsa, arkasında durmalı. Herkes sözünün eri olmalı. Muhtemelen yukarıda yazdığınız yazıyı üye arkadaşlarımız görmeyecek sandınız. Fakat burada her şey şeffaf bir şekilde ilerler. Bunu unutmayın.
@Yeniceri;Sana cevabını vereyim Banim daha yeni açıldı 4 yıl sonra forumda aktiflik sürem max 2 ay falan ayrıca ben r10 da xenforo kategorisinde insanlara yardım ettiği mi söylemedim Xenforo forumlarında yardımcı olduğumu belirttim eskiden. Ön yargı bitirir insanı yapmayın

birde haklıymış gibi konuyu anlamadan okumadan "mesajınız yok cümlesinden" sonra dinlendiriyorum diyip uzaklaştırıyorsunuz beni yazık cidden. Burada benim kimsenin düşüncesine saygı duymadığı mı söylemişsin keşke diğer insanların da benim düşünceme olan saygısını da analiz etseydin tek tek gereken dinlendirilmeyi onlarda alsaydı profilinizde ki tartıya yaptığınız yakışmadı. Umarım mantık çerçevesinde bakıp benim de duygu ve düşünceme göre bir bakış açısı sergileyip bu söylediğimden sonra da beni banlamazsin. İyi forumlar Adalet bey