🟢 Modern, Akıllı ve Sakin Odaklı: Yeni Nesil Site Yönetim Deneyimi!
Merhaba arkadaşlar,
Piyasadaki hantal ve sadece muhasebe odaklı site yönetim yazılımlarından sıkılmadınız mı? Geliştirmekte olduğum yeni projemle; hem yönetimin iş yükünü hafifletmeyi hem de site sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum.
Bu proje bir yönetim panelinden fazlası;
site içi yaşayan bir organizma! 🌟 Öne Çıkan "Smart" Özellikler
- 🛒 Komşular Arası Pazar Yeri: Site sakinleri kendi aralarında güvenli ikinci el eşya satışı yapabilir, yardımlaşabilir.
- 🛠 Akıllı Demirbaş & QR Arıza Bildirimi: Spor salonunda veya ortak alanda bir bozukluk mu var? QR kodu okut, saniyeler içinde yönetime talebi ilet, sürecini takip et!
- 📅 Online Rezervasyon Sistemi: Tenis kortu, barbekü alanı veya toplantı salonu... Müsaitliği gör, tek tıkla yerini ayırt.
- 📦 Güvenlik & Kargo Operasyonu: Ziyaretçi yönetimi ve kargo takibi ile resepsiyon süreçleri artık tamamen dijital.
- 🗳 Demokratik Katılım: Duyuru kanalları ve anket yönetimi ile site kararlarında herkesin söz hakkı olsun.
- 💳 Sanal POS & Ödeme Entegresi: Aidat ve diğer ödemeler için online ödeme altyapısı (Entegrasyon aşamasında).
- 📧 Akıllı Bildirimler: Mail ve mobil bildirimlerle hiçbir duyuru veya ödeme kaçmaz.
💰 Satış: Proje tamamlandığında satışa sunulacaktır. Şimdiden yerini ayırtmak veya detaylı bilgi almak isteyenler için ön bilgilendirme yapılabilir.
🎁 Demo & Ön Bilgi
Proje bittiğinde tüm R10 üyelerinin inceleyebileceği geniş kapsamlı bir
Demo Linki paylaşılacaktır.
📢 Özelden Bilgi Almak İster misiniz? Demo hazır olduğunda ilk haberdar edilenlerden olmak veya projeye dair detaylı dosya almak isterseniz
PM (Özel Mesaj) atabilir veya konu altına
"Demo bekliyorum" yazabilirsiniz.
GÜVENLİK & YÖNETİCİ PANELİ: SİTE SAKİNİ: