Siteyi 3 hafta arayla açmışsınız, geç açmış olmanıza rağmen sizinki daha kapsamlı. Sizi eleştirdiği şeyi kendisi yapmış içerik olarak hiçbir şey yok, sizin site daha önde.
Çok teşekkür ediyorum, ben açarken adamın sitesini bilmiyodum indexletmemiş bile googlede çıkmıyor, saçma bir eleman biraz
Bunu siz mi yazdınız adamın sitesine ? bu arada benzerlik renklerle ilgili var, bence benzerlik var ama bu hırsızlık değil esinlenme

yapay zeka ile yapıldığı belli zaten 2 siteninde o amatör ruh yok sitelerde, bence tehdit mesajları varsa şikayetçi ol güzel bir karakola alsınlar ifadeye.
Ahahaha yok hocam ben adamın sitesine dokunmadım geçen xss saldırısı almış beni suçluyo falan ben dokunmadım bile
kendi eklemiş o yazıyo ne olduğunu çok iyi biliyor belli ki

Amatör görünüyor mu benim site peki? Hocam bu adamla aramızdaki fark ben uğraştım data topladım kulüplerle görüştüm yapay zekayla hybrid çalıştım bu adam sadece yazdırıp bırakmış
Sizin siteniz daha iyi olmuş. O arkadaşın sitesinde yorum satırları bile yapay zekayım diye bağırıyor. Bir de benim projem diye ağlamasın.
Çok teşekkür ederim hocam