verdiğiniz makaleyi özgünleştirdiğiniz standartlar ile arama motorları tabi ki anlar. ancak o makaleye gelen linkler yine dağınık geliyorsa google bir dur der veya diğer arama motorları.
Ş şekilde açıklamak isterim vallahi hocam yanlış anlama hastayım o yüzden bu şekilde yazıyorum
portakal suyunun faydaları konu başlığımız bu ama portakal suyununu destekleyecek ana kategorisi ne olabilir? meyve suları ve faydaları
bu makaleyi özgünleştirdiğimizde bir link meyve suları diğerleri portakal suyu ile alakalı alt konular ise olabilir keza bunu benim tek başıma belirlemem mümkün değil.
şöyle bşrşey yapabilirsiniz mesela
portakal suyu ile ilgili olan bütün içeriklerinizi AI aracılıüğı ile tanıtırsınız veya meyve suyu kategorisindeki uygun internal link yapısını oluşturursanız ilk 10 a bile çıkabilir (diğer sebepleri saymıyorum) backlink vs vs
size hem internal link yapısı açısından ipucu verdiğimi hem yapınızın nasıl olması gerektiği konusunda çok ipucu verdiğimi düşünüyorum.
düzenleme yaptığınızda google bunu anlar ancak diğer url lerde verilenleri düzenlemezseniz eğer yine aynı iç hatalara düşecektir