Selamlar değerli forum sakinleri,
Aranıza yeni katıldım! Forumda gezinirken birçok arkadaşın hızlı ve modern bir fotoğraf upload scriptine ihtiyaç duyduğunu fark ettim. Ben de yaklaşık 1 saatlik bir çalışma ile hem fikir vermesi hem de işine yarayanların kullanması için başlangıç seviyesinde, geliştirilmeye açık bir proje hazırladım.

✨ Öne Çıkan Özellikler:

• 2026 UI/UX Trendleri: Tamamen yenilikçi, minimalist ve kullanıcı dostu bir arayüz.
  • Gelişmiş Ön İzleme Paneli: Yüklenen fotoğrafın anlık görüntüsü, dosya boyutu (MB) ve yükleme tarihi bilgisi.
  • Embed Kodları: Paylaşım için hazır yerleştirme kodları.
  • Üyelik Arayüzü: Hazır Giriş Yap ve Kayıt Ol ekranları.
  • Teknoloji: Sadece HTML, CSS ve JavaScript (Hafif ve hızlı).

🛠️ Geliştiricilere Not:

Bu script bir altyapı niteliğindedir; backend tarafını kendi projenize göre (PHP, Node.js, Python vb.) kolayca entegre edebilirsiniz. Paylaşma amacım tamamen topluluğa destek olmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır.
Veritabanı alt yapısı olarak hızlılık ve güvenlik açısından json kullanıldı.
Küçük bir ricam var: Emeğe saygı olarak bir beğeni bırakıp teşekkür ederseniz çok sevinirim. Motivasyonum arttıkça bu tarz paylaşımlara devam edeceğim! 😇
Özel İstekler: İhtiyacınız olan script veya bot fikirlerini yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca profesyonel Web veya Python bot çözümleri için benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Takipte kalın, paylaşacak çok şeyim var