Konu
AI İLE yaptığım Websitem Hakkında ? bakınz.
20-02-2026, 21:05:24
Misafir
Merhaba hocalarım birkaç ay önce bir proje için BU SİTEYİ YAPTIM:
SİTE TIKLA
Aşağıdaki görsel ise şuanki search consol verilerim ve 4-5 aylık bir süreci kapsıyor ve her 2 günden sonra bu görüntülenme 50-80 arası artıyo : şimdi çokbilmişler gelip bu daha neki hiçbirşey bu diyeceklerdir onlar gelmeden önce durumu anlatayım herneyse.
Bu da sitemin en önemli yapılan sorgu terimleri vs (Tıklama Oranı) %20'lerde geziyor, yani Google bizi seviyor kullanıcı doğrudan içeriğe dalıyor.
BU NE DİYE SORUCAKSINIZ ŞİMDİ HOCALARIM BANA Bİ ARA BÖYLE SÜREKLİ 2*3 KİŞİ yazıyordu telegramdan bende bu ne acaba diyorum farketmiyorum şimdi ayıktım meğersem ben sitede telegram gruplarının detayında kendi telegram adresimi koymuştum sitenin boş gözükmemesi için ver bana dogrudan yazsınlar reklam ve iletişim diye. Meğersem bu yazan tanımadıgım kişiler gruba katılmak icin yazıyormus aslında
biride bi ara şey demişti "Grup nerde hani tıklıyom tıklıyom sana atıyor diyordu" bende durumu anlatmıştım işte
herneyse
Arkadaşlar demek istediğim şu sizce nasıl bir yol izlemeliyim pek bir zamanım yok yönetemiyorum desem yeridir günlük hayatta çalışıyorum bi hevesle açtım bu siteyi tamamen açık kaynak ve geliştirilebilir bir yazılım script oldu. AYRICA sitenin önü çok açık SEO alanında iyi olan kişilerin bunu görebilceğini düşünüyorum zaten VE BOOSTLAYAMIYORUM herhangi bir backlink çıkışım yok tanıtım makale gibi şeyler ile bu verileri boostlayamıyorum çünkü zamanım yok dediğim gibi. Sİzce bıraksammı kendi halinde yoksa satmayı mı denesem veya kolay yoldan beni uçurcak bi yöntem varmı. Hocalarımın düşüncelerini merakla dinlemek isterim açıkcası. HAYIRLI RAMAZANLAR
NOT. SİTEYİ AI İLE YAPTIM TAMAMEN ADMİN PANELLİ ÇOK ÖZELLİKLİ ÇOK FONKSİYONLU TAM OTOMAT BİR SİTE.