Hocam sabah 4'de kalkıyorsanız bence çok erken kalkıyorsunuz, uykunuzu iyi almanızın odağınızı artıracağını ve daha sağlıklı düşünüp karar verebilri hale geleceğinizi düşünüyorum. Ben lisede 12'de yatıp sabah 5'de kalkıp masa başıan geçip çalışmaya başlamama rağmen 5'er dakikalık 10'ar dakikalık kestirmeler yapıyor ve 2-3 saat çalışıp okula gidiyordum. O zaman bile zorluyordu. Şu an 5'de kalkmak falan hikaye oldu bana.
En azından sabah bi 6'ya kadar falan uyuyun. Uykunuzun verimli olduğundan emin olun.

Neden pes edesiniz anlamadım tam olarak. Çözmediyseniz çıkmışları çözün, yapamadıysanız gidip hangi konularsa konu anlatımı ve konuya ilişkin biraz sorusunu çözün. Yorumlama zorlandığınızı belirtmişsiniz Türkçe netiniz 20+ yani biraz daha geliştirseniz belki birkaç alan ait netiniz artacak. Tarih, Coğrafya, Türkçe netlerinizi rahatça artırabileceğinizi düşünüyorum. Biraz sakinlemeye ihtiyacınız var gibi panik ve stres halinde olduğunuzu anlıyorum. Hiçbir şeyin Dünya'nın sonu olmadığını unutmayın. Biraz rahatlayın ve daha sağlıklı bir mental ile odaklanın. 6 ay kısa bir süre değil.

Birkaç hocam daha konuya yanıt vermiş, bence güzel de yanıtlar vermişler. Başarılar dilerim.