Kpss için dershanee gidiyorum, haftanın iki günu. Lisansdan griricem. 46-50 arasında gidip geliyorum, sınava altı ay var ve çalışmama rağmen netlerim artmıyor. Üç denemedir 42-44-45-50-46 şeklinde gidip geliyor. İki denemedir tarihim 10D-3Y vatandaşlık 5 net coğrafya 6-7 net ve mat 10 türkçe 20 lerde geziniyorum.
Ben atanmak ve ailemi gurulandırmak en önemlisi de kendim için bir şeyleri başarmak istiyorum. Bu saatten sonra bir şeyler değişir mi bilmiyorum ama coğrafyada çok fazla yorum sorusu çıkıyor bu buysa nedeni ne gibi mantığım yatmıyor bazen kavrayamıyorum. Bu da benim moralimi bozuyor. Tarihte 1. Dünya savaşındayım ve bugün gelen soruları tak tak yaptım. Bilince yapabiliyorum ama galjba bazilarını salladiğim için netim düşük geliyor emin olmayarak isaretliyorum. ( özelikle oncullu sorulari) .
Dershane de vatandaşlık konuları bitti ve coğrafyada iki haftya bitecek bunlar için ne yapmam gerek?
Sabah 4 kalkıp sabah saatlerinde çalışıp eksiklerimi kapatmam gerekiyor ve sonrasında konuları hızlica bitirmem.
Hırs yapıyorum ama deneme kotu gelince moralim bozuluyor ve hicbir şey yapasım gelmiyor. Banabir akıl verin ya
Pes mi etmeliyim? Yoksa devam mı etmeliyim? Ne yapmam gerekiyor?