Bence hala elektirikli arabalar için zaman var. Şuanda rekabet içindeler. Mesele sadece mühendislerle ilgili de değil. Rekabetin çok önemi var ve müşteri geri dönüşlerinin.
Zaman içinde "Şunuda eklemeliyiz, Bataryayı şöyle yapmalıyız, Bu özellik iyi olacak" tarzında fikirler geldikçe bir önceki seneyi tutmayacak. Tıpkı gönderdiğin araç gibi.
Geçen sene olmaması ve bu sene olması gibi. Eksiklikleri fark edip tamamlamaya çalışmaları ve menzili uzatmaları gibi.

Ben bir süre daha benzin / dizel tarzı devam edicem. birkaç sene sonra elektirikliye geçmeyi planlıyorum. Muhtemelen bu zaman içinde küresel kaos olmazsa eğer Menziller artacak, daha kullanışlı otopilot ve benzeri şeyler gelecektir.
Ayrıca henüz dakikalarca şarj bekleme isteğim yok. Şuanda her noktada doldurma istasyonu yok. Belli semtlerde var. Benzinlik öyle değil.
Zaten bu şarj olayından dolayı sıcak bakmıyorum. Çoğu insanda bu yüzden sıcak bakmıyor.
kısacası hala zaman olduğunu düşünüyorum. Evrimleşen şeyin başlangıcında almak hata olur bana göre. Servis olarakda gelişmesi zaman alacaktır.