oxytocine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli @alastyr; hocam kaliteli bir izleyicidir, Hazbin hoteldeki teknolojiden uzak, televizyon izlemeyi sevmeyen, eski analog ve vintage medyayı benimsemiş radyolara bağımlı nam-ı diğer Radio Demon Alastor'un ismini hosting firmasına verecekken parmağının kayması sonucu yanlışlıkla Alastyr ismiyle marka başvurusu yapmış olup. Bu yolda ölmek var dönmek yok diyerek Alastyr adı ile firma kariyerini sürdürmüştür.
“Parmağının kaymasıyla marka başvurusu” kısmı efsane olmuş

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metin2'deki Alastor gibi gibi....
Fantastik bir boss karakter havası veriyor

Math adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ala alanadı, st hosting, yr yi çözemedim
Sektörel düşünülmüş bir analiz olmuş

Wixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru cevabı veren varmı diye ararken tüm mesajları okumuşumdur…
Doğru cevabı ararken tüm mesajları okumuş olmanız aslında bu etkinliğin en güzel çıktılarından biri. Hem konu hareketlendi hem de herkes farklı bir bakış açısı sundu

OK_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Smyrna'nın yr'si olabilir. Sm-yr-na
“Smyrna” içindeki “yr” bağlantısı ve eski marka ismine atıf yapmanız dikkatli bir takip göstergesi. Detaylara bu kadar dikkat eden gözler her zaman avantajlıdır.

Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya eski bir firma. İsim muhtemelen kulağa hoş geldiği için rastgele seçildi.
En sade ama en “riskli” tahminlerden biri

nukeshore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok uzun yıllardır kullanıyorum hosting olarak, hala Google üzerinden giriyorum bunu mu demek istedin diye Google yönlendiriyor, doğru adını yazmayı başaramadim bugüne kadar hiç gerçi yılda bir kere ancak giriş yapıyorum panele ihtiyaç olmuyor, tıkır tıkır işliyor, sorun çıkmıyor çok şükür.
Yıllardır kullanıp panele neredeyse ihtiyaç duymamanız, sistemin “tıkır tıkır” çalıştığını söylemeniz aslında tüm marka hikayelerinden daha güçlü bir referans. Hosting tarafında en güzel senaryo, hiç senaryo yazdırmamaktır.

kutluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi 1 Saatlik Çalışmam Sonucunda Kendi İzlenimlerime Dayanarak Başlıyorum

Alastyr ( Serkan Koç) Hocamızın Kurucusu Olduğu Firma Serkan Hocamiz İlk Üniversitesini 2001 Yılında Bitirmiş O Zamanın Şartları İle Çocuk Yapılacak Yaşlar vb LinkedIn Facebook ve Instagram Üzerinden Yaptığım İzlenimler Sonucu Büyük İhtimalle Yengemiz Olan Bayanın Profilini Buldum ve Araştırma Yaparak Serkan Hocamiz İle Beraber Çalıştığını Görünce Kesin Kanaat Getirdim Yengemizin Profilinde Bir İsim Dikkatimi Çekti Büyük İhtimalle Serkan Hocamızın Erkek Çocuğu Şimdi Taşlar Şu Şekilde Oturuyor

A (Yengemizin Adının Baş Harfi )
L ( Bir Bilgi Bulamadım Büyük İhtimalle Diğer Çocuğunun İsminin Baş Harfi Ama O Yaşlarda 2 Çocuğunun Olmayacağını Varsayarak Pek İhtimal Veremedim)
A (Serkan Hocamın Erkek Çocuğunun Baş Harfi )
S (Serkan Hocamın İsminin Baş Harfi )
TYR = İskandinav mitolojisinde savaş tanrısı anlamına gelir
AlasTYR = Kendisi ve Ailesinin Savaşçı Bir Ruha Sahip Olup Piyasadaki Diğer Şirketlerle Ailece Birlik Olarak ve Rekabet Ederek En Kaliteli ve Hızlı Hizmeti Sunmak İçin Savaşmaktadırlar

@alastyr;
Bu seviyede detaylı “sosyal medya dedektifliği” gerçekten ciddi bir emek ürünü olmuş. Emeğinize ve mizahi anlatımınıza teşekkür ederiz.