AĞVA DEFNE OTEL: Şehrin Gürültüsünden Uzak, Doğanın Kalbinde Bir Mola

Selamlar R10 Ailesi, değerli hocalarım;

Ben Ağva Defne Otel'in işletmecisiyim. Biliyorum, hepimiz ekran başında saatlerce çalışmaktan, kod yazmaktan, içerik girmekten veya müşteri dertlerinden bazen çok bunalıyoruz. İşte tam bu noktada, İstanbul'un hemen yanı başında, hem kafa dinleyebileceğiniz hem de işlerinizi keyifle takip edebileceğiniz butik otelimizi sizlere tanıtmak istedim. Denize 50-100 metre yürüme mesafesinde bulunuyor.

NEDEN DEFNE OTEL?

✅ Home Office Dostu: Kuş sesleri eşliğinde, nehir havasıyla maillerinizi cevaplayın.
✅ Sessizlik ve Huzur: Şehrin kaosundan uzakta, sadece doğanın sesi.
✅ Romantik ve Keyifli: Eşinizle veya sevgilinizle şömine başında veya jakuzide yorgunluk atın.
✅ R10 Dostu İşletme: Forumdan gelen dostlarımıza her zaman kapımız açık ve ayrıcalıklıdır.

ODA SEÇENEKLERİMİZ

Konforunuz için yenilenen odalarımızla hizmetinizdeyiz:

STANDART ODA: Sade, şık ve huzurlu. Doğayla baş başa kalmak isteyenler için ekonomik tercih.
ŞÖMİNELİ ODA: Odun ateşinin çıtırtısı eşliğinde, kışın ve baharın tadını çıkarmak isteyenlere.
JAKUZİLİ ODA: Günün tüm stresini köpükler içinde atmak isteyenler için lüks bir deneyim.
DEFNE SUİT (VIP): Hem şömine hem jakuzi keyfini bir arada sunan, en geniş ve özel odamız.

RAMAZAN VE BAYRAM FIRSATLARI

Ramazan ayı boyunca hem oruç tutan hem de tatil yapmak isteyen misafirlerimiz için özel paketlerimiz mevcut:

Hafta İçi (Pzt-Per): 4 Gece Kal 3 Gece Öde (Home Office Paketi)

Sahur/Kahvaltı fiyata dahil

Fiyatlarımız Kahvaltı dahil 2 kişi 2,500 TL'den başlıyor.
indirim oranları acentalarda tanımlı değil.

İLETİŞİM VE R10 İNDİRİMİ

R10 üzerinden ulaştığını belirten tüm hocalarıma, güncel fiyatlarımız üzerinden ekstra güzellik yapıyorum.
3 gece konaklamaya da %20 indirim sağlyorum.

WhatsApp / Rezervasyon: 05386716685
Instagram: @agvadefneotell

"Bir kahve içmeye bile olsa beklerim, kapımız herkese açık."