Ben halen elektrikli araba için erken olduğunu düşünüyorum. Evet akıma ve yeniliklere erkenden ulaşmak da bir seçenek ama elektrikli araba için henüz herşey yerli yerinde değil. Bakın tesla, volvo, Mercedes gibi firmaların bile heniz çözemediği hatalar var. İşin hele ki batarya tarafına hiç girmiyorum. Henüz araçlar bozulmadı, henüz bataryalar eskimedi. Ve en önemlisi henüz servis ve tamir ağı genişlemesi. X bir aracın serviste bir onarımı ile ustada onarımı maliyetlerini düşündüğünüz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Soru şu? Neden elektrikli araba tercih ediyorum? Yenilik için, yakıt tasarrufu için, gösteriş için, doğayı korumak için? Bence hiç biri elektrikli araç için yeterli bir tercih nedeni değil. Klima kullanmazsam şu kadar kullanırsam bu kadar gidiyor demek kadar saçma bir çelişki olmamalı. Ne zaman ki elektrikli araç ile özgür bir şekilde 700-800 km gidebilirsem, 15 dakikada %100 şarj edebilirsem ve servis ağı Çok yaygın olursa o zaman tercih edilebilinir. Benim gözümde elektrikli araç şu anda Ferrariye tüp taktırmak kadar saçma. Hele ki kaza anında yangın patlama gibi yüksek riskler var ise. Bu benim fikrim. Benzinli ya da dizel araç alırım keyfime göre sürer yakıtımı alırım. Hele sessiz araç olması beni çok rahatsız ediyor.