AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer varsa kablonet alıp arkanıza yaslanın. Diğerlerinin hepsi uzun vadede kanser riski taşıyor
Kullanfıklarım;
Milleni, sol, tt, turknet.
Rezil edenler;
Tt, turknet.
Ttden 25senedir uzak duruyorum. Aynı altyapıyı kullansa bile muhattab olmamak gerek. Turknet zaten hergün kesintide. Hergün bi tamir tadilat. Bi gider 10gün yok
Ama net hergün genelde gece saatlerinde yok. Yani telefondan film izleyerek yatırsanız çok güvenmeyin mobilveri kapatın
Turknette her cihazıma sabit ip, kanal sabitleme vs ne yaparsam yapayıp sürekli bi kopma var. Ama onlara kalsa yok düşünün kesinti oluyor, haber verilmiyor. Hattınızı sorgulayınca yahut arıza bildirimi yapacakken birden bölgede çalışma var uyarısı. Aşırı uyanıklar
Tt ve tn den uzak durun sağlığınız yerine gelir. Ömrünüze 10yıl katarsınız
Bi arıza olursa yandınız demektir..
Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam hocam lokasyona göre değişiyor hocam bunun cevabı, aynı ilde bileyken bile bunun cevabı değişioyor superonline alırsınız memnun kalmazsınız ama turk telekom alırsınız çok memnun kalırsınız apartmanınızda vs kullanan kullanıcılar varsa onlara sormanız daha sağlıklı olur
Osmanli38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türknet kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım hatta aynı lokasyonda arkadaşlarımda superonlinede ping oluyor ama bende olmuyor demekki yerine göre problem yaratabiliyor.
Valla çok kararsız kaldım, dediğiniz gibi en mantıklısı etrafa sorup ona göre bağlatmak sanırım. Konudan bağımsız olarak milyonlar para kazanıp da bu kadar kötü olan firma başka ülkede var mıdır bilmiyorum. Adam gibi 1 tane internet firması yok hepsinin bir aksaklığı bir sıkıntısı var.