hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi ariyim hocam bugün teşekkür ederim

Dün bi paylaço işi için bi yerle görüştüm üniversite mezunu arıyoruz dediler Fabrikaları da dediğiniz gibi arıyorum ama ya cv isteyip dönüş yapmıyorlar ya da hiç telefonlarını açmıyorlar
Hocam ben de birkaç fabrika ile görüştüm iş ilanı yayımlamışlar pazarlama veya web medya alanında ama birini arıyorum biz şuan alım yapmıyoruz diyor iş ilanı aktif, birini arıyorum bilmem ne sektöründe mesela aktif metal saç alımı yapan müşterileriniz var mı diyor biz müşterisi bulunan bir pazarlamacı istiyoruz diyor.

Elimde bu alanda aktif müşterilerim olsa neden işe giriyim, gider taşeron anlaşır malı ben satarım zaten, sırf reklam için de iş ilanı çıkıyorlar, ya da olası bir çıkarmada data tutmak için ilan veriyorlar bu da gereksiz bence yain zaten bir iş ilanı paylaşsan en kötü günde 100 başvuru geliyor, 1 haftaya yüzlerce kişi başvurmuş oluyor, daha linkedin ve referans tarafından da personel tedariği yapılıyor bunca kaynaktan aradığın kişiyi bulamıyorsan da zaten ya absürt bir beklentin vardır ya da ne aradığını bilmiyorsundur.

Kolaylıklar dilerim hocam.