GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamaz, arkadaşın mantık farklı şekilde işliyor. TOGG kullandın mı diyorum yazdıklarına bakın. Arabayı önermedim de... Tabiki bu davranışından bu kişinin vizyonunu çok net anladım. Bu yüzden boşverin münakaşaya dahi girmeyin.
Ben sana anlayacağın mantıkla anlatayım: Bak vizyonlu kardeşim, ben fikrimi yazdım ki TOGG benim için bir araba bile değil. Çünkü TOGG bir marka bile değil. Tasarımını italyan yapmış, motoru Almanyadan, Şasisi ingiltereden, bataryası Çin'den olan bir araç alıp, araçtaki tek yerli ve milli mal ben olmam. Benim buradaki kıyasım büyük markalarla... Tesla olur vb olur... Volvonun bu videosunu izledikten sonra da fikrimi söyledim. Sen benim vizyonumu anlayamazsın zaten, boşuna hiç uğraşma... Benim elektrikli araçlar hakkında fikrim netti, forumda daha önce de yazdım, menzili 1000 km olmayan hiçbir elektrikli araç düşünmüyorum demiştim. Ki bunu izleyince bu alınır diye konu açıp attım. Sen TOGG kullandın mı vs... Neden kullanayım birader, mal mıyım? Ben zaten Maserati V6 kullanıyorum neden vizyonumu TOGG gibi bir çöple değiştireyim Hadi selametle ....