Ornek arkadasim istiklal caddesinde cok unlu bir restoranda baş şefdi zaten Amerikada da restoran acti. Abim dizi oyuncusuydu hala arada Turkiye'ye bazi projeler icin gelir. Kim oldugunu soylemeyecegim ama Gokturk uclemesinde de ana karakterlerden biri son olarak ama TR ye donmuyor cekimler icin kalip geri donuyor. Kuzenim ise Koc Holding in unlu giyim markalarindan birinin Genel Muduruydu. Koc ailesi yakin iliskileri olacak kadar ust duzey pozisyondaydi. Su an Manhattan da unlulerin gitti bir Wine House u var. Vs vs hocam yani iyi pozosyonlarini birakip gittiler derken bos konusmuyorum. Zaten iyidiler gittiler daha da iyi oldurlar. Allah daha cok versin calisip yapiyorlar hicbiri baba parasi ile birsey yapmis insanlar degil
Herkes ayni basariya ulasacak diye de bisi yok ama bunlar benim yakinimda gidip mutlu mesut takilan az bir kesim. Sosyal cevremden en az 10 arkadasim daha var giden ama sadece instagramda gordugum icin mutlular mi degiller mi onlari bilemem. Yani herkes gidiyor ama herkes sizin anlattiginiz deneyimi yasamak zorunda degil.
Bu arada benim gitmemis olmam farkli ozel sebeplerle alakali o durumlar olmasa giderdim ve ileri de sartar degisirse gidebilirim de neden gitmek istemeyeyim.