Psikiyatri ilaçları beni çok fena hasta etti Duxet 30 mg kullanıyorum düzenli olarak 1-2 yıl kullanırsam 2-3 yıl idare ediyor bence ondan da kaynaklanabilir diğer ilaçlar çok kötü insan kendisini öldürmek istiyor duxet harici uzak durun
bende de burnun sol tarafı alerjik daha önce kemik ameliyatı oldum 1 yıla tekrar büyüdü, birkaç ay önce eti yaktırdım 1-2 gün rahatlama oldu sadece sonra devam, yeni fark ettim burun bandı takınca çok rahatlıyorum ama onu da sürekli kullanmayı tavsiye etmiyorlar sanırım
Bende alerji testi vs yaptırdım boş çıktı ama şunu fark ettim burnum kuruduğu zaman özelikle evde çok rahatsız oluyorum bir de evde Alman hamam böceği sıkıntım var o da ciddi bir alerji yapıyormuş sağlam bir ilaçlatıcam
Kışın yine biraz rahatım yazın bende burundan nefes alamadığımı hissediyorum sinir atakları falan geçiriyorum birazda iş yoğunluğundan
İnşallah çaresini bulursunuz çok iyi anlıyorum insan bütün servetini harcar sağlık için bende ağız yaraları da oluyor onu da vitaminle azaltmayı başardım